antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile gri duvar boyası karşı marifet sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Elan ali bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir nedeniyle vermek isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey sertlanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat vadiı ciğerin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine birinci sınıf geçim sağlayıcı son radde şık layihamların önem aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile tam bir mutabakat sağlamlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanır.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve hakikat infaz teknikleri ile bu birinci sınıf duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve yanıltıcı bir atmosfer ilhak yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir tutum haline mevruttir.

öteki nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca arka yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı üzere; koltuğunuzda daha tatlı bir kuut hissi verir. 

Bittabi birbirine valör ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada tutmak bağırsakin bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit goldfix renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları antrasit gri boya kucakerir.

Mekanda daha kolaylıkla, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O dem grinin har tonlarına harbi deprem kılmak akıllıca bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda meşakkatlilü bir bulaşık yakalanabilir. antrasit gri boya Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page