2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve karmaşık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, salim ve istikrarlı bir hava yaratıyor, ayn kızılıcı bir kontrast ve beğenilen bir ahenk sunuyor.

Yoğun antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla olabildiğince derin bir renktir. Hâkim bir renk olamsının kenarı rabıta gayrı başat renklerle de enikonu güzel bir şekilde kombinlenir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek midein bayağı kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size zevcelik edecektir.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere aşağıdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye yaraşır renkler muhtevain antrasit renk tonları belde alsa da bu renk ile birgani rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu arada duvara biraz aksiyon katmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği antrasit gri boya kabil uygulamalardan da saye alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Modern ve klasik merkezı aynı alanda harcamak yürekin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim evetğu kayırma takımları ile çağcıl ve şık janr elde edilebilir.

Odanın daha zorlamasız aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir platform oluşmasını esenladığı derunin odadaki vesair süsleyici ürünlerin henüz belirgin olmasını sağlamlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak antrasit duvar boyas istiyorsanız yıldızlı gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could antrasit renk tonları trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page